"Vertrouwd en zorgeloos kopen aan de Costa del Sol"

Op zoek naar het ultieme ‘thuis weg van huis’ gevoel met een eigen woning onder de Spaanse zon? De Costa del Sol met zijn vele bekende (bad)plaatsen biedt cultuur, natuur, ontspanning, sport en vele andere mogelijkheden die de levensvreugde verhogen. Maar hoe baant u zich nu een weg door het grote aanbod van makelaars en woningen en voorkomt u mogelijke valkuilen bij het koopproces? In deze brochure nemen wij u graag mee op een vertrouwde en zorgeloze aankoopreis!

Brochure aanvragen

Wij zijn van mening dat transparantie en een persoonlijke benadering fundamentele aspecten zijn in de relatie tussen ons als vastgoedadviseur en u als mogelijke klant. Dit geldt niet alleen tijdens de oriëntatiefase, maar zeker ook gedurende het koop of verkoopproces van een woning in Spanje. 

In de brochure ‘Vertrouwd en zorgeloos kopen aan de Costa del Sol’ leggen wij graag aan u uit waar u allemaal mee te maken krijgt, waar u aan moet denken en hoe wij u hiermee van A tot Z begeleiden en ontzorgen, dát is onze belofte! 

Wij wensen u alvast veel leesplezier!

Patricia en Marc Beuk

Marevista Estates

Direct toegang tot de brochure

U krijgt direct toegang tot de brochure door uw naam en mailadres op te geven. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de brochure toe te sturen en zullen niet ongevraagd contact met u opnemen. Heeft u na het lezen van de brochure nog vragen? Dan kunt u deze stellen door ons te mailen of telefonisch contact op te nemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever persoonlijk contact met ons?

Wij zijn graag ook úw Nederlandse vastgoedadviseur aan de Costa del Sol! Vraag vrijblijvend meer informatie aan of stel ons direct uw vragen via een mail of een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dien uw persoonlijke woonwensen in en wij sturen u vrijblijvend een passende selectie van Spaanse woningen toe.

Compare listings

Vergelijken