Advies op maat

Advies op maat

Ons aanbod van woningen aan de Costa del Sol is omvangrijk te noemen en allemaal terug te vinden in de vernieuwde database op deze website. Indien u echter (nog) geen geschikte woning heeft kunnen vinden bieden wij u graag de mogelijkheid voor een ‘advies op maat’. Middels het onderstaande woonwensen formulier kunt u uw specifieke wensen aan ons doorgeven, waarna wij binnen ons netwerk van collega makelaars aan de Costa del Sol nóg gerichter voor u verder zoeken. Daarnaast houden wij de woningen in de gaten die nieuw op de markt komen of in de ‘stille verkoop’ staan.

Meten is weten!

Hoe meer informatie wij van u verkrijgen hoe beter wij u kunnen adviseren. Zoekt u een woning aan de kust, golfbaan of juist in het binnenland en wat rustiger gelegen? Een appartement, penthouse, villa of liever toch een rustieke finca? Wat zijn de gewenste afstanden tot het vliegveld, supermarkt, openbaar vervoer, scholen of andere gewenste faciliteiten? Welke regio binnen ons werkgebied van de regio Málaga t/m de regio Marbella en Estepona spreekt u het meeste aan? Uiteraard is ook een indicatie van uw budget een hele belangrijke en bepalende factor. Bij het bepalen van uw budget dient u rekening te houden met de bijkomende kosten, de zogenaamde ‘kosten koper’, welke tussen de 10-15% van de koopprijs bedragen. Nadat de belangrijkste criteria en het budget van de beoogde (vakantie)woning inzichtelijk zijn geworden maken wij een ‘woningprofiel’ aan, welke als basis geldt voor het selecteren van woningen die matchen met uw wensen.

You’ve got mail!

Zodra wij een passend aanbod hebben gevonden zullen wij deze ter verdere oriëntatie met een korte beschrijving en foto’s per mail aan u versturen. Indien ons voorstel uw interesse heeft gewekt is het mogelijk om een vrijblijvende bezichtiging van de betreffende woning(en) te realiseren. Nog niet helemaal naar wens? Dan zoeken wij gewoon verder in het toekomstige aanbod van woningen die op de markt komen, zonder kosten of verplichtingen!

Aanvullende wensen of een persoonlijke toelichting over de woning die u zoekt kunt u invullen in het laatste veld van onderstaand formulier. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen via het contactformulier.

Woonwensen formulier

Nog geen mogelijke suggesties kunnen vinden binnen ons huidige woningaanbod? Dan bieden wij u vrijblijvend de mogelijkheid om gebruik te maken van ons persoonlijke ‘advies op maat’ via het invullen van onderstaand woonwensen formulier. Met de ingevulde gegevens gaan wij vervolgens op zoek naar een passend aanbod die wij u per mail zullen toesturen.

Compare listings

Vergelijken