Het zoekproces

Ter oriëntatie in uw zoektocht naar een geschikte woning bieden wij verschillende mogelijkheden. Indien u bekend bent met de regio tussen Málaga en Marbella en al enig idee hebt waar de betreffende woning aan moet voldoen kunt u de gerelateerde zoekcriteria zelf invullen in bovenstaande zoekopdracht. U kunt hierbij tevens gebruik maken van de Google Maps kaart waarop de verschillende regio’s zichtbaar zijn die wij binnen ons portfolio van woningen vertegenwoordigen. Naast ons eigen portfolio van woningen beschikken wij, via ons samenwerkingsverband met gekwalificeerde collega makelaars, over een gezamenlijk aanbod van duizenden woningen aan de Costa del Sol.

24. ZoekprocesOp het moment dat u via onze database een voorselectie heeft gemaakt van de woningen die u aanspreken kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij regelen dan de benodigde afspraken om deze samen met u te bekijken. Het positieve ‘buikgevoel’ en enthousiasme bij binnenkomst van een woning is uiteraard een eerste vereiste. De ervaring leert dat men soms echter (te) snel enthousiast wordt van randzaken die niet of in mindere mate overeenkomen met de oorspronkelijke wensen. Wij zien het als onze taak om hierin op een gepaste wijze met u mee te denken, zodat u ook voor de langere termijn de juiste keuzes maakt en kunt blijven genieten van uw nieuwe (vakantie)woning onder de zon; ‘thuis weg van huis’ ofwel ‘home away from home’.

Het gezegde ‘een goed begin is het halve werk’ is zéker ook van toepassing bij de zoektocht naar dat ene specifieke huis of appartement dat aan uw wensen voldoet. Een gedegen voorbereiding bespaart u een hoop (verloren) tijd met het bezichtigen van woningen die niet voldoen aan het ideale plaatje zoals u dat voor ogen heeft. Een finca op het platteland is toch iets anders dan een luxe villa in een urbanisatie. Ook een appartement aan de golfbaan is een hele andere beleving dan een penthouse aan zee. Is de woning alleen voor eigen gebruik, verhuur of mogelijk een beleggingsobject? Voor een maximaal verhuurrendement dient u immers ook rekening te houden met de eventuele wensen van een potentiële huurder. Wij zijn u graag van dienst om al uw specifieke (woon)wensen te comprimeren tot een helder zoekprofiel met gerelateerde criteria.

‘Haastige spoed is zelden goed’, dus als u nog niet voldoende overtuigd bent tijdens de eerste bezichtigingen dan zoeken wij rustig verder naar gepaste alternatieven. Als u zich heeft aangemeld voor een ‘advies op maat’ via het persoonlijke woonwensen formulier dan blijven wij u op de hoogte houden zodra er nieuwe woningen binnen uw zoekprofiel op de markt komen of  in de ‘stille verkoop’ staan.

Compare listings

Vergelijken