Onze dienstverlening

Marevista Estates S.L. is gevestigd in Benalmádena Costa in de provincie Málaga van de regio Andalusië. Op slechts 20 minuten rijden van het vliegveld van Málaga zijn wij centraal gelegen binnen ons werkgebied. Ons portfolio van woningen bevindt zich tussen de kustlijn vanaf de regio Málaga Oost (Nerja) tot en met Marbella Zuid (Estepona). Het aanbod van de verschillende type woningen is overzichtelijk gerangschikt in onze uitgebreide database. Via bovenstaande criteria kunt u zelf een zoekopdracht samenstellen. Door onze samenwerking met collega makelaars zijn wij in staat om een gevarieerd overzicht te presenteren van het huidige woningaanbod aan de Costa del Sol. Van een mooi appartement aan de golfbaan in Torrequebrada, een prachtig penthouse aan zee in Elviria, een rustieke finca in Mijas, een luxe villa in Marbella of een Bed & Breakfast in Alhaurín el Grande. Het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Aankoop van een woning

Met kennis van de markt, het aan- en verkoopproces en de Spaanse taal zijn wij u graag van dienst met het vinden van een geschikte (vakantie)woning aan de Costa del Sol. In de begeleiding en advisering gedurende dit zorgvuldige traject kunnen wij tevens gebruik maken van de expertise van specialisten binnen ons netwerk, zoals een advocaat, fiscalist of hypotheekadviseur. In tegenstelling tot Nederland is onze dienstverlening, in de rol van aankoopmakelaar, voor u geheel kosteloos. De courtage voor de werkzaamheden van een makelaar wordt betaald door de verkopende partij.

Ter oriëntatie in uw zoektocht naar een geschikte woning bieden wij verschillende mogelijkheden. Indien u bekend bent met de regio tussen Málaga en Marbella en al enig idee hebt waar de betreffende woning aan moet voldoen kunt u de gerelateerde zoekcriteria zelf invullen in bovenstaande zoekopdracht. U kunt hierbij tevens gebruik maken van de Google Maps kaart waarop de verschillende regio’s zichtbaar zijn die wij binnen ons portfolio van woningen vertegenwoordigen.

Nog geen mogelijke suggesties kunnen vinden binnen onze database? Dan bieden wij u vrijblijvend de mogelijkheid om gebruik te maken van ons persoonlijke ‘advies op maat’ via het invullen van het woonwensen formulier. Met de ingevulde gegevens gaan wij vervolgens op zoek naar een passend aanbod die wij u dan per mail zullen toesturen.

Verkoop van uw woning

Mocht u in het bezit zijn van een woning aan de Costa del Sol die u wilt verkopen dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Met professionele foto’s en een mooie presentatie brengen wij uw woning onder de aandacht binnen ons netwerk van onroerend goed specialisten met een gezamenlijk internationaal netwerk van potentiële kopers. Op deze manier behoudt u zélf contact met slechts één makelaar terwijl uw woning wél op grote schaal onder de aandacht wordt gebracht, efficiënt en wel zo makkelijk! Onze rol als verkoopmakelaar is geheel vrijblijvend en op basis van ‘no cure no pay’.

Vragen?

Ziet u door de bomen het bos niet meer of weet u nog niet precies wat voor type woning u zoekt en in welke regio? Wij zijn u graag van dienst om u op weg te helpen via de telefoon, digitale teams meeting of een persoonlijke kennismaking in Spanje. Ook als u vragen van algemene aard heeft of informatie wenst over de verkoop van uw woning kunt u ons bellen of mailen via het contactformulier.

Wat mag u van ons verwachten?

Waarmee mogen wij ook ú van dienst zijn?

Wij zijn ook ú graag van dienst als úw Nederlandse vastgoedadviseur aan de Costa del Sol! Vraag vrijblijvend meer informatie aan óf dien direct uw woonwensen in voor een op maat gemaakte selectie van woningen, passend bij uw persoonlijke voorkeuren. Graag tot ziens; Hasta la Marevista!

Compare listings

Vergelijken