Wie zijn wij

Marc Beuk is al sinds eind jaren negentig bekend met de omgeving van Benalmádena in het zonnige Andalusië. Met de aankoop van een fijn familie-appartement aan de bekende golfbaan van Torrequebrada werd letterlijk de ‘eerste steen’ gelegd voor een heerlijke uitvalsbasis voor de vakanties. Vanaf begin 2000 is het door Marc opgerichte Marevista Real Estate B.V. vele jaren actief geweest als makelaarskantoor voor de Nederlandse, Scandinavische en Engelse markt. Het aanbod van vakantiewoningen in Zuid-Spanje werd destijds al snel uitgebreid met recreatief vastgoed in de bekende Turkse badplaatsen Alanya, Bodrum en Fethiye. Naast zijn werkzaamheden in het buitenlandse vastgoed was Marc ook nauw betrokken bij het prachtige familiebedrijf ‘Koninklijke Beuk’ in Noordwijk. Aangezien Marc in meerdere Spaanstalige landen heeft gewoond en gewerkt is zijn kennis van de Spaanse taal een belangrijke toegevoegde waarde.

Patricia Beuk-Volkers is in Nederland vele jaren werkzaam geweest als verkoper in de financiële dienstverlening en verzekeringen. De afgelopen 10 jaar was zij officemanager en mede verantwoordelijk voor de financiële administratie, klantenbeheer en personeelszaken binnen een onderneming in de maakindustrie. Zowel Patricia als Marc hebben altijd al een voorliefde gehad voor het prachtige Spanje. Uiteindelijk kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan en werd de wens om weer terug te keren naar de Costa del Sol steeds sterker. Inmiddels zijn Marc en Patricia met Marevista Estates weer actief als aan- en verkoopmakelaar vanuit het voor hen zo vertrouwde Benalmádena. Samen met een team van externe deskundigen op het gebied van juridische, fiscale en hypothecaire zaken begeleiden zij hun klanten in het hele (ver)koopproces.

Foto Marc

Marc:Het adviseren en begeleiden van onze klanten in de zoektocht en aankoop van dat ene specifieke ‘droomhuis’ is een uitdagende maar ook dankbare dienstverlening, waaruit ook vaak weer leuke en bijzondere vriendschappen ontstaan.

Het is altijd weer de kunst om de specifieke wensen van mensen zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen, alvorens samen met hen een gepaste selectie van woningen te kunnen bezichtigen. Een praktisch appartement in de stad is nu eenmaal iets anders dan een familiewoning aan de golfbaan. Ook het wonen aan het strand is weer een hele andere beleving dan in een rustieke finca in het binnenland. Geen mens is immers hetzelfde en dit geldt ook voor de wensen t.a.v. een (vakantie)woning in het buitenland.

De persoonlijke kennismaking met onze klanten beschouwen wij daarom als een belangrijk aspect met een wederzijds belang. Uiteindelijk betreft het toch een soort van samenwerking, waarbij het vertrouwen, positieve buikgevoel en gunfactor minstens zo belangrijk zijn als ons aanbod van woningen. Het streven om altijd nét dat beetje meer te doen dan dat men van ons verwacht draagt daar zeker aan bij.”

Patricia:Als organisatorische en administratieve duizendpoot met een nuchter en opgewekt karakter kan ik prima omgaan met de Spaanse manier van werken, die veelal anders is dan wij gewend zijn. Wij zeggen niet alleen wat wij doen maar doen ook wat wij zeggen; afspraak is immers afspraak en mañana is dan ook echt mañana!

Naast het werk in de makelaardij geniet ik ook van het aangename klimaat, de Spaanse keuken, de gastvrijheid en natuurlijk van de prachtige natuur die Andalusië te bieden heeft. Als de tijd het toe laat doe ik graag mee met georganiseerde wandeltochten door het ruige maar schitterende binnenland, met prachtige vergezichten en culinaire verrassingen in authentieke lokale restaurantjes.

Vanuit de werksfeer met onze klanten ontstaat er vaak ook een persoonlijke band waardoor ik hen regelmatig uitnodig om gezellig mee te lopen, lekker ontspannen en altijd leuk! Het sociale leven speelt zich hier met name buiten af en de locals maken dan ook graag tijd vrij voor een ontmoeting met familie en vrienden, vaak onder het genot van een wijntje en een huisgemaakte tapa. Wat dat betreft zijn wij hier al aardig ingeburgerd. Al met al zijn het voor ons de juiste ingrediënten om het ‘thuis weg van huis’ gevoel te creëren, ofwel ‘home away from home’.”

Foto Patricia

Met veel enthousiasme, oog voor detail, kennis van zaken en een eerlijk advies zijn wij ook ú graag van dienst met het vervullen van uw woonwensen. Wij hopen dan ook u eens te mogen verwelkomen aan de Costa del Sol!

Graag tot ziens!

¡Hasta la Marevista!

Marc & Patricia

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Download onze brochure over ‘Vertrouwd en zorgeloos kopen aan de Costa del Sol’

Compare listings

Vergelijken